fbpx

Lager Silkeborg

FORDELE VED AT LEJE LAGER HOS OS

Fleksible løsninger både for virksomheder og privatpersoner

Hos Erhvervshuset Midtjylland råder vi over hele 20.000 kvadratmeter. Denne plads er fordelt på flere forskellige bygninger samt lagerhaller i forskellige størrelser, hvilket sikrer, at både virksomheder såvel som privatpersoner har mulighed for at få billig opbevaring på vores lager nær Silkeborg.

Eftersom de mange tusinde kvadratmeter fordeler sig ud over flere forskellige bygninger samt i mange forskellige rum/haller, er der rig mulighed for at få skræddersyet en god og passende løsning til lige netop det konkrete behov, som du måtte have i forhold til leje af lager i Silkeborg eller omegn.

Lager Silkeborg – Et af områdets absolut laveste priser

Såfremt du er interesseret i at leje et lager i Silkeborg indenfor et attraktivt prisleje, vil der være særdeles gode muligheder for, at dette kan lade sig gøre hos Erhvervshuset Midtjylland.

Vi tilbyder nogle af de absolut bedste priser på opbevaring i Silkeborg – uanset om I som virksomhed ønsker at leje lagerplads, eller du som privatperson er på jagt efter et godt sted at opbevare alt lige fra møbler til campingvognen hen over vinteren.

Med en stor fleksibilitet samt god service er vi det rette valg for dig, der ønsker billig opbevaring i gode og trygge rammer.

Få tilbud på opbevaring på lager nær Silkeborg

Er du interesseret i at få mere at vide om muligheden for leje af lager Silkeborg, er du meget velkommen til at kontakte ejendomschef, Lars Maretti, på telefon 24 82 79 42 til en uforpligtende snak om mulighederne.

icon box image

FLEKSIBELT LAGER

Har du brug for lidt eller meget lagerplads, så kan vi hjælpe. Vi råder over mere end 20.000 kvm yderst velholdte lagerbygninger, og kan således tilgodese ethvert behov – uanset om behovet er 50 kvm eller 5.000 kvm.

icon box image

NEM ADGANG DØGNET RUNDT

Alle vores lagre er med alarmsystem, så uvedkommende ikke har adgang. Der kan tilbydes lagre med port og lastbilramper efter behov.

icon box image

GODKENDT TIL FØDEVARER

Arbejder du som kørende konsulent og har behov for opbevaring af fødevarer, f.eks. vareprøver, kan vi tilbyde lagerløsninger, der er godkendt til fødevarer.

icon box image

LAGERPLADS NU

Kontakt os i dag og få adgang til dit lager allerede i morgen. Hastighed og fleksibilitet er nøgleordene hos EH-Midt.

icon box image

TØRT OG LUNT LAGER

Vi gør meget ud af at vores bygninger er vedligeholdte og i god stand, så vores kunder kan opbevare under de bedste forhold. Alle vores lagre er endvidere frostfrie og kan opvarmes efter behov.

icon box image

TÆT PÅ MOTORVEJ

Vores lagerbygninger er beliggende ved Hovedvej 13, mellem Silkeborg og Viborg. Kun 10 minutters kørsel fra Herning-motorvejen.

Lej lagerplads til de skarpeste priser:
Kun 160 – 250 kr./kvm.

KONTAKT OS

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Emne

  Din besked

  EH-Midt
  Højgårdsvej 25
  Thorning
  8620 Kjellerup

  Tlf. 24 82 79 42
  leje@eh-midt.dk

  Daglig kontortid:
  Mandag-fredag
  kl. 8.00 – 16.00

  Style Switcher

  Layout options
  Header options
  NOTE: Naked header pages won't use the vertical header