fbpx

Lager Viborg

FORDELE VED AT LEJE LAGER HOS OS

Lager i Viborg til nogle af markedets bedste priser

Erhvervshuset Midtjylland hører til blandt en af de billigste løsninger for dig, der er på jagt efter et billigt lager i Viborg. Uanset om du har behov for at leje et større eller mindre lager nær Viborg, kan vi hos Erhvervshuset Midtjylland tilbyde nogle priser, der ligger blandt de bedste i området, da vi geografisk set er placeret et stykke udenfor Viborg. Dette giver os muligheden for at tilbyde dig som kunde en attraktiv og særdeles fordelagtig husleje.

Skræddersyede løsninger til ethvert tænkelig behov

Kunne du tænke dig at få en attraktiv og skræddersyet løsning, vil der være rig mulighed for, at du hos Erhvervshuset Midtjylland kan få netop den mængde af lagerplads, som du er på jagt efter. Vi tilbyder nemlig skræddersyede løsninger til ethvert tænkeligt behov, hvilket betyder, at uanset om du ønsker at leje et lagerlokale i Viborg på flere hundrede kvadratmeter, eller du blot ønsker at leje et mindre rum til opbevaring, vil der være rig mulighed for dette.

Lager Viborg – Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at leje billig lagerplads på et godt og fleksibelt lager i Viborg, er du mere end velkommen til at kontakte Lars Maretti på tlf. 24 82 79 42 til en snak om mulighederne. Du er naturligvis også altid mere end velkommen til at besøge os på vores adresse på Højgårdsvej 25 i Thorning.

icon box image

FLEKSIBELT LAGER

Har du brug for lidt eller meget lagerplads, så kan vi hjælpe. Vi råder over mere end 20.000 kvm yderst velholdte lagerbygninger, og kan således tilgodese ethvert behov – uanset om behovet er 50 kvm eller 5.000 kvm.

icon box image

NEM ADGANG DØGNET RUNDT

Alle vores lagre er med alarmsystem, så uvedkommende ikke har adgang. Der kan tilbydes lagre med port og lastbilramper efter behov.

icon box image

GODKENDT TIL FØDEVARER

Arbejder du som kørende konsulent og har behov for opbevaring af fødevarer, f.eks. vareprøver, kan vi tilbyde lagerløsninger, der er godkendt til fødevarer.

icon box image

LAGERPLADS NU

Kontakt os i dag og få adgang til dit lager allerede i morgen. Hastighed og fleksibilitet er nøgleordene hos EH-Midt.

icon box image

TØRT OG LUNT LAGER

Vi gør meget ud af at vores bygninger er vedligeholdte og i god stand, så vores kunder kan opbevare under de bedste forhold. Alle vores lagre er endvidere frostfrie og kan opvarmes efter behov.

icon box image

TÆT PÅ MOTORVEJ

Vores lagerbygninger er beliggende ved Hovedvej 13, mellem Silkeborg og Viborg. Kun 10 minutters kørsel fra Herning-motorvejen.

Lej lagerplads til de skarpeste priser:
Kun 160 – 250 kr./kvm.

KONTAKT OS

  Dit navn*

  Din e-mail*

  Emne

  Din besked

  EH-Midt
  Højgårdsvej 25
  Thorning
  8620 Kjellerup

  Tlf. 24 82 79 42
  leje@eh-midt.dk

  Daglig kontortid:
  Mandag-fredag
  kl. 8.00 – 16.00

  Style Switcher

  Layout options
  Header options
  NOTE: Naked header pages won't use the vertical header